Op PaukesPan is gedurende het hele jaar van alles te beleven. Naast de wekelijkse prive- en groepslessen en de buitenritten, organiseren we ook cursussen en onderlinge competities voor liefhebbers van het IJslandse Paard.  Je kunt op PaukesPan met, maar ook zonder eigen paard terecht!

Wil je meer informatie?
Stuur even een email aan: info@paukespan.nl
of bel: +31 (6) 12287245
Aanmelden? Vraag hier het aanmeldformulier aan.

***

HERFSTVAKANTIE 2020

HOUDING & ZIT MET EVA BEUN | MA. 19 OKT.

Eva Beun is een bezig bijtje. Binnen de IJslander wereld is ze bekend als instructeur en jurylid. Eva is fysiotherapeut humaan en dier, met specialisatie paard. Eva werkt met de zogenaamde Franklin methode. Een leuke en succesvolle manier om je onafhankelijke zit te ontwikkelen. Deze methode maakt gebruik van verschillende ballen die je helpen om je balans te verbeteren, de bewegingen van je paard beter te volgen en meer te ontspannen in het zadel. Een kans om jou en je (les)paard eens helemaal onder de loep te nemen. Heb je interesse? Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. 

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Inclusief heerlijke lunch 
Kosten: € 75,00 (incl BTW)
Aanmelden: info@paukespan.nl

***

EEN DAG VOOR DE KLEINTJES! | DI. 20 OKT.

Paarden poetsen, spelletjes, voetballen met de paarden, unicorns maken, maar ook behendigheid, een foto shoot met Asi en verzorging van de paarden. 
Het komt allemaal aan bod op maandag 19 oktober bij Een dag voor de kleinsten! Voor iedereen tussen 5 en 10 jaar die van IJslandse paarden houdt! Een super gezellige doe-dag.

Tijd: 10:30 – 16:00 uur
Inclusief lekkere lunch 
Kosten: € 45,00 (incl BTW)
Aanmelden: info@paukespan.nl

***

KENNISMAKING HET IJSLANDSE PAARD – LESDAG | WO. 21 OKT.

Altijd al eens op een IJslander willen rijden? Dan is dit je kans! 
Bij de kennismaking op PaukesPan beginnen we met een stukje theorie over het paard en zijn bijzondere gangen. Daarna krijg je les in de rijbak of de ovaalbaan. Na de lunch maken we een buitenrit. Wil je eens in een andere omgeving rijden en les van een andere instructeur? Dan ben je natuurlijk ook welkom met je eigen paard. 

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Inclusief heerlijke lunch 
Kosten: € 65,00 (incl BTW)
Aanmelden: info@paukespan.nl

***

MOEDER-DOCHTER DAG  | DO. 22 OKT.

Een heerlijke verwen dag voor jou en je dochter of zoon. Dat is de Moeder-Dochter dag. In de ochtend krijg je les in de rijbak of op de ovaalbaan en na de lunch maken we een rit door de prachtige bossen rond PaukesPan. De lunch wordt bereid op de buitenbarbecue op houtvuur. Deze dag is bedoeld voor moeders die een een quality dag met hun kind willen, van de natuur en al zijn facetten houden. Zijn jullie actieve ruiters en houden jullie van de natuur in al zijn facetten? Dan is dit een heerlijke verwendag voor jullie. Samen de herfst opsnuiven!

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Inclusief heerlijke lunch 
Kosten: € 65,00 (incl BTW)
Aanmelden: info@paukespan.nl

***

CROSS CLINIC  | VR. 23 OKT.

“Wat vonden jullie het leukste tijdens de zomercursus?”
Het antwoord was meestal “De Cross!” 
 Spannend, leerzaam en je krijgt er een kik van!! 

Op vrijdag 23 oktober kun je komen oefenen onder begeleiding van een instructeur. Voor deze gelegenheid hebben we de cross natuurlijk wel iets moeilijker gemaakt. Het is een dag voor jong en oud dus heb je altijd al eens de cross willen rijden op een verantwoorde manier? Meld je dan aan voor de Cross Clinic. Heb je geen eigen paard? Geen probleem dan kun je een van de lespaarden van PaukesPan gebruiken. Mits je voldoende ervaring hebt natuurlijk. Bel even voor meer informatie: 06-12287245.

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Inclusief heerlijke lunch 
Kosten: € 75,00 (incl BTW)
Aanmelden: info@paukespan.nl

WINTERPROGRAMMA

za 19 december t/m zo 3 januari
PaukesPan | Winteractiviteiten

het winterprogramma volgt later

De cursussen zijn met eigen paard te volgen. Heb je geen eigen paard? Geen punt hoor. Op PaukesPan hebben we een aantal lespaarden die zich graag voor je inzetten. Op basis van je rij-ervaring kijken we welk paard het beste bij je past.