Afbeelding – PaukesPan

ijslandse paardrijschool

Afbeeldingen (Pagina 1 van 3)

House of Education

House of Education is de nieuwe naam van PaukesPan Online Club. In de winterperiode bieden we een gratis online programma. Elke laatste maandag van de maand nodigen we iemand uit met wie we in gesprek gaan. Dat kan gaan over sport, recreatie, welzijn… noem maar op. Houd de website en socials in de gaten voor het programma. Iedereen is welkom, jong en oud!

Hoe zit dat?!

Je loopt vast, net als ik, wel eens tegen dingen aan waar je het antwoord niet op weet. Zo ben ik bijvoorbeeld heel benieuwd of Svadilfari zijn kinderen herkend als zijn kinderen. Ze zijn met hem opgegroeid en je ziet daarin verschillende fases. Eylimi wordt nog gekroeld, maar Farsaell die wordt weggejaagd als hij bij zijn stal komt. Hoe zit dat? Hoe werkt dat in de natuur. Ik ga op zoek naar het antwoord en deel dat met jullie via YouTube. Als je lid bent van de PaukesPan Nieuwsbrief ontvang je uiteraard tijdig bericht. En via Social Media kun jij je vraag stellen. Een keer per maand doe ik een oproep en mag je jouw vraag insturen.
Heb jij een bijzondere vraag? Stuur m in via info@paukespan.nl en ik ga op zoek naar het antwoord.

Op 14 juli start de eerste zomercursus 2023. Thema dit jaar: Paardenwelzijn.

Het project Paardenwelzijn in een Doosje wordt ondersteund door het Nederlands Stamboek voor IJslandse Paarden (NSIJP).

De volledige tekst? info@paukespan.nl

Ben je niet bij de zomercursus? Niet getreurd. Via Instagram kun je meedoen aan een alternatief project; de quizzz.
Houd de socials van PaukesPan; IJslandse Paardrijschool dus goed in de gaten! Meer info over het project? Stuur een e-mail naar info@paukespan.nl of kijk op www.paukespan.nl

De winnaar(s) wordt bekend gemaakt tijdens het Jeugd NK op 23 en 24 september in Esbeek! 

Minder weergeven

Het programma voor 2023 is rond! In verband met de Wereldkampioenschappen die dit jaar in Oirschot gehouden worden, iets anders dan je gewend bent. Els mag een lezingen-programma organiseren. Zij is in de week van de WK in Oirschot te vinden.

Het programma is als vanouds: gevarieerd en boordevol leuke, educatieve en gezellige activiteiten. Je vindt het overzicht onder agenda. Boek nu alvast je cursus, dan ben je verzekerd van een plekje. Want vol is vol! Vraag hier je aanmeldformulier aan.

Kleinschalig, diervriendelijk, gevarieerd en educatief. Daar staan we voor. Laat je verrassen door het IJslandse Paard op PaukesPan!

Foto: Marcel de Buck

Tot groot verdriet is de directeur van PaukesPan op dinsdag 10 januari overleden. Gijs wordt nooit vergeten. Hij blijft voor eeuwig in ons hart meeleven.

« Oudere berichten

© 2023 PaukesPan