PaukesPan Online Community is dé online ontmoetingsplek voor jeugdruiters. Ruiters mét of zonder eigen paard die één ding gemeen hebben; de liefde voor het IJslandse Paard. Het is een serie van vier gratis online bijeenkomsten, eens per maand op woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Afwisselend en educatief zoals je dat van PaukesPan gewend bent.

In mei aanstaande organiseren we het Nederlands Kampioenschap voor IJslandse Paarden voor de jeugd (het Jeugd NK) op de Langegracht. Met het oog daarop nodigen we in deze eerste serie jeugdruiters uit om te praten over hun training en het wedstrijd rijden. Elkaar inspireren en helpen dat is de bedoeling of je nu wel of niet deelneemt aan wedstrijden, of je nu wel of geen eigen paard hebt. POP is er voor alle jeugdruiters van/met IJslandse paarden. 

Op 3 maart om 19:30 uur zijn Roaske Kompagne en Mylou Suylen te gast. Roaske woont in Duitsland, Mylou in Nederland. Ze zijn allebei op een IJslander-bedrijf opgegroeid en al heel vroeg op ‘onze’ IJslander gezet. Hoe het is om van kleins af aan tussen de IJslanders op te groeien? De voor- en nadelen? We vragen het hen aanstaande woensdag. 

Ook al geef je niets om wedstrijd-rijden, dit online event is bedoeld voor alle jeugdruiters van en met IJslandse Paarden. Het is leuk om elkaar weer te zien en andere IJslander- jeugdruiters te ontmoeten. En het is gratis, dus wat let je? Aan het eind van het event kun je leuke prijzen te winnen met de Quizzzz. Dus?!

Meld je even aan via info@paukespan.nl. Dan krijg je de bevestiging en de inlogcode voor het zoom-event toegestuurd.