Op zoek naar jouw droompaard?
Voorkom teleurstelling en laat je helpen…

IJslandse paarden zijn echt anders! Niet alleen de gangen zijn anders, ook het karakter, de bouw en de energie. Heb je het al eens geprobeerd? Die  tölt? Heerlijk toch? En omdat die eerste ervaring zo goed was, willen veel mensen over tot de aanschaf van een eigen IJslander. En daar gaat het toch vaak mis.

Ik ontmoet regelmatig mensen die hun eerste IJslander gekocht hebben en tegen enorme teleurstelling aanlopen. “Het paard is niet goed”, wordt er dan gezegd. Maar over het algemeen is er niet zo veel mis met het paard, maar heeft de ruiter onvoldoende ervaring om een goede tölt te rijden, of begrijpt de ruiter het paard niet. Het ras is niet alleen anders, maar elk paard heeft zijn eigen beweging, motoriek en energie. En daar kun je echt verrast worden als hij eenmaal bij je thuis staat.

Een vriend voor het leven!
Wil jij over tot de aanschaf van een IJslander? Laat je dan helpen! Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik iedereen eerst een aantal lessen bij een ervaren (gangen) instructeur en zoveel mogelijk verschillende paarden te rijden. Pas als je echt weet wat je wilt, ga dan samen met een instructeur op zoek naar de juiste match. Neem je tijd en laat je goed informeren!

Laat je helpen om jouw droom uit te laten komen..
Ben je op zoek naar een IJslander?  Ik kan je helpen de juiste match te vinden. Verkopen doe ik niet, daar ligt niet mijn kracht. Maar ik ga samen met jou op zoek naar de juiste match. Dan weet je zeker dat jouw nieuwe droompaard bij je past en jullie blij worden van elkaar. Bel gerust: +31 (0) 6 12287245.